BDU-nun SABAH qrup tələbələri “Topçubaşov Məhkəmə Müsabiqəsi 2017”nin qalibləriolublar

17/05/2017

ABŞ Təhsilli Azərbaycanlı Məzunlar İctimai Birliyi və Bakı Dövlət Universiteti Hüquq fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin görkəmli siyası xadimƏlimərdan bəy Topçubaşovun xatirəsinə həsr etdiyi “Topçubaşov Məhkəmə Müsabiqəsi”nin növbəti mərhələsi ADA Universitetində keçirilib. Müsabiqə əsasən kommersiya münasibətləri ilə bağlı ortaya çıxan problemli hüquqi məsələlərə aid xəyali iş üzərində aparılır. İştirakçı komandalar (hər komanda 4 nəfərdən ibarət olur) İddiaçı və Cavabdeh brifləri (iddia ərizəsinin ekvivalenti) yazır. Briflərdən ən yaxşı nəticə göstərən 8 komanda şifahi çəkişmələrdə çıxış etmə hüququ qazanır.

“Topçubaşov Məhkəmə Müsabiqəsi 2017”nin qalibləri, BDU-nun Hüquqşünaslıq ixtisasında təhsil alan SABAH qrupı tələbələri Sara Həsənli, Fatma Mustafayeva, Aydan Məmmədli və Çinarə Qasımova olublar. "Ən yaxşı iddiaçı brifi" nominasiyasının qalibi Pərvanə Allahverdiyeva, Cavid Abdurrəhmənov, Günay Səfərli, Aysel Qarayeva, "Ən yaxşı oralist" nominasiyasının qalibi isə Fatma Mustafayeva olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 may, 2017-ci il.

Görkəmli alim, yazıçı və pedaqoq Mir Cəlal Paşayevin anadan olmasından 116 il ötür

26/04/2024

XİN-in mətbuat katibi Ayxan Hacızadə BDU-nun Jurnalistika fakültəsində qonaq olub

26/04/2024