Beynəlxalq Alimlər Şurası konfrans keçirir

03/09/2012

Beynəlxalq Alimlər Şurası The First International Program «Global World Communicator (GWC). Education and Science» Proqramı çərçivəsində on-line konfrans keçirir. Konfrans haqqında zəruri materiallar əlavə edilən fayllarda yerləşdirilmişdir.

Konfransın bütün materialları və məqalələr beynəlxalq jurnalda çap ediləcək, onların müəllifləri isə hazırlanan beynəlxalq sənədlərin həmmüəllifləri siyahısına daxil ediləcəkdir.

The First International Program «Global World Communicator (GWC). Education and Science». (1)

The First International Program «Global World Communicator (GWC). Education and Science». (2)

The First International Program «Global World Communicator (GWC). Education and Science». (3)

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar