Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Beynəlxalq Davamlı Dünya Olimpiadasının qalibləri

16/05/2012

Azərbaycan – Türkiyə Özəl Qafqaz gimnaziyasının şagirdləri Fidan Həsənzadə və Aytən Məhəməliyevanın Bakı Dövlət Universitetinin Nanoaraşdırmalar laboratoriyasında Prof.Məhəmmədəli Ramazanov və dosent İsmət. Əhmədovun rəhbərliyi ilə yerinə yetirilmiş “Nanohissəciklərin bitkilərin cücərməsinə və inkişafına təsiri” mövzusunda layihəsi 2-7 May 2012 – ci il tarixində Amerikanın Hyuston şəhərində (Texas ştatı) 68 ölkənin iştirakı ilə keçirilən Beynəlxalq Davamlı Dünya (Enerji, Mühəndislik və Ətraf Mühit) Olimpiadasının Ətraf mühüt üzrə təqdim olunmuş 180 layihə içərisində qalib hesab edilərək qızıl medala layiq görülmüşdür.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb