Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Beynəlxalq Davamlı Dünya Olimpiadasının qalibləri

16/05/2012

Azərbaycan – Türkiyə Özəl Qafqaz gimnaziyasının şagirdləri Fidan Həsənzadə və Aytən Məhəməliyevanın Bakı Dövlət Universitetinin Nanoaraşdırmalar laboratoriyasında Prof.Məhəmmədəli Ramazanov və dosent İsmət. Əhmədovun rəhbərliyi ilə yerinə yetirilmiş “Nanohissəciklərin bitkilərin cücərməsinə və inkişafına təsiri” mövzusunda layihəsi 2-7 May 2012 – ci il tarixində Amerikanın Hyuston şəhərində (Texas ştatı) 68 ölkənin iştirakı ilə keçirilən Beynəlxalq Davamlı Dünya (Enerji, Mühəndislik və Ətraf Mühit) Olimpiadasının Ətraf mühüt üzrə təqdim olunmuş 180 layihə içərisində qalib hesab edilərək qızıl medala layiq görülmüşdür.

ELAN

23/02/2018

BDU-nun Hüquq fakültəsinə yeni ixtisaslaşmalar verilib

23/02/2018