Biologiya fakültəsinin tələbələri Həsən bəy Zərdabi adına təbiət tarixi muzeyində olublar

23/02/2016

Bakı Dövlət Universitetinin biologiya fakültəsinin ikinci kurs  tələbələri dosent Əbülfəz Tağıyevin rəhbərliyi ilə Həsən bəy Zərdabi adına təbiət tarixi muzeyində olublar. Dünyada məşhur və unikallığı ilə seçilən ikinci belə muzey ABŞ-ın kaliforniya ştatında yerləşir. Tələbələr muzeydə müxtəlif qrup onurğalı heyvanlara aid nümunələrlə tanış olublar. Muzeydə Azərbaycanın müxtəlif bölgələrinə aid yaşı 400 milyon ilə qədər olan nadir eksponatlar nümayiş etdirilir. Eksponatlar onurğalı heyvanların mənşəyi və təkamülü, eləcə də yer planetinin öyrənilməsində əsas mənbələrdən hesab olunur.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 fevral 2016-cı il.

Elan

24/05/2019

“100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin qonağı Azərbaycan Respublikası Prezidenti Katibliyin rəisi - Prezidentin köməkçisi professor Dilarə xanım Seyidzadə olub

Bakı Dövlət Universitetinin və Tarix fakültəsinin 100 illik yubileyi münasibətilə “100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin beşinci görüşü keçirilib