“Bir könüllüdən min könüllüyə” layihəsi BDU-da

14/03/2019

Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikası Prezidenti Yanında Vətəndaşlara Xidmət və Sosial İnnovasiyalar üzrə Dövlət Agentliyinin əməkdaşları universitetin tələbələri üçün “Bir könüllüdən min könüllüyə” layihəsini təqdim ediblər. Azərbaycan Respublikasının Gənclər Fondunun maliyə dəstəyi ilə həyata keçrilən layihənin əsas məqsədi təhsil alan gənclərə könüllülük fəaliyyəti, şəxsi inkişaf ilə bağlı həvəsləndirici təlim və seminarlar keçmək, karyerasını könüllülüklə bağlamış gənclərin uğurlarını onlara əyani şəkildə göstərmək, bu fəaliyyətin təbliğini və təşviqini həyata keçirməkdir.

Çıxış edənlər layihənin məqsədi, hədəfləri, gözləntiləri barədə işirakçıları məlumatlandırıb, könüllülüyün yaratdığı imkanlar, bu hərəkata qoşulmanın verdiyi faydalardan danışıblar.

Tədbir tələbələri maraqlandıran sualların cavblandırılması ilə başa çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 mart 2019-cu il.

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”

BDU tələbələri Heydər Əliyev Mərkəzini ziyarət ediblər