Chairman of the BSU Student Union took part at the international forum.

25/04/2011

On April 22-23 the student forum "Self-management in the modern universities: experience, innovation, and prospects" was held at the Al-Farabi Kazakh National University.Representatives from more than 250 leading universities took part at the forum. Azerbaijan Republic was represented by Dashgin Ganbarov, the Chairman of the Professional Union of Students of the Baku State University. He made a presentation on “The strategy of the student unions in Azerbaijan”.
A Memorandum of Cooperation and Declaration were signed at the end of the forum.

Department of Press and Information BSU, april 25, 2011.

BDU-da imtahanlara ictimai baxış keçirilib - VİDEO

BDU 2019-2020-ci tədris ilinin payız semestrinin  imtahan sessiyasında imtahanlara ictimai baxış keçirilib
23/01/2020

İmtahanlara hazırlıq: Psixoloq və həkim məsləhəti