Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Coğrafiya fakültəsi Elmi Şurasının genişləndirilmiş iclası keçirilib

14/09/2017

Coğrafiya fakültəsi Elmi Şurasının 2017-2018-ci tədris ilinin ilk genişləndirilmiş iclası keçirilib. Əvvəlcə dekan dosent Şəkər Məmmədova iclasın gündəliyində olan məsələlər barədə ətraflı məlumat verib.

Sonra fakültə Elmi Şurasının sədri dosent İmran Abdullayev fakültənin professor-müəllim heyətini yeni tədris ilinin iş planı ilə tanış edib. Magistr və bakalavr buraxılış mövzularının təsdiqi və çöl tədqiqat praktikasının bölgüsü müzakirə olunduqdan sonra professorlar – Tapdıq Həsənov, Məqsəd Qocamanov, Yaqub Qəribov və Fərda İmanov çıxış ediblər. Çıxışlardan sonra yeni tədris ilinə hazırlıq işləri, SABAH qruplarının və yeni tədris olunacaq “İxtisasa giriş” fənninin tədrisinin təşkili haqqında məsələlər müzakirə edilib.

Elmi Şura gündəlikdə olan cari məsələlərin müzakirəsi ilə başa çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 sentyabr 2017-ci il.

“Ali təhsildən gözləntilər” adlı seminar

Təhsil Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə “Ali təhsildən gözləntilər” mövzusunda seminar keçirilib
21/11/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında əmək haqları artırılıb