İDEA Kampaniyası BDU-da təqdimat merasimi keçirib

23/10/2012

Gənclər arasında ətraf mühitin mühafizəsi ilə bağlı layihələr həyata keçirən IDEA (Ətraf Mühitin Mühafizəsi üzrə Beynəlxalq Dialoq) Kampaniyası bu gün Bakı Dövlət Universitetində (BDU) təqdimat merasimi keçirib. Tədbirdə Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri iştirak edib. Tədbiri fakültənin dekanı, kimya elmləri namizədi, dosent Nazim Şamilov açıb, sonra sözü IDEA-nın insan resursları üzrə mütəxəssis Fidan Quliyeva verib. F.Quliyevanın sözlərinə görə, IDEA-nın əsas məqsəd planetimizin qorunması və ekoloji problemlər haqqında gənclərə məlumat verilməsidir. IDEA bu işə tələbələri cəlb etmək üçün ölkənin ali təhsil müəssisələrində təqdimatlar keçirir.

Qeyd edək ki, IDEA Kampaniyasına 12 iyul 2011-ci il tarixində Heydər Əliyev Fondunun vitse-prezidenti Leyla Əliyeva tərəfindən başlanılıb.

Mətbuat və İnformasiya Şöbəsi, 23 oktyabr 2012-ci il.

BDU-nun professoru beynəlxalq vebinarda çıxış edib

16/04/2021

BDU-da “Kitabxanaşünaslığın fəlsəfi amilləri” mövzusunda elmi seminar

16/04/2021