Dünya Bankının ətraf mühit üzrə konsultantı BDU-da olub

21/05/2010

Dövlət İnvestisiyaları üzrə Kadr Potensialının Gücləndirilməsi Layihəsi çərçivəsində BDU-nun Beynəlxalq proqramlar şöbəsinin dəvəti ilə Dünya Bankının ətraf mühit üzrə konsultantı Anil H.Somani universitetdə olub.

BDU-nun ekologiya üzrə mütəxəssislərinin də iştirak etdiyi tədbirdə ekologiya və ətraf mühit idarəçiliyi planı ilə bağlı müzakirələr aparılıb. Eyni zamanda, universitetdə ekologiya və ətraf mühit fənni üzrə tədris planlarının hazırlanması, yenilənməsi, texniki tapşırıqların tərtib olunması üçün müəllim heyəti ilə müsahibələr vasitəsilə ehtiyacların müəyyənləşdirilməsi barədə də fikir mübadiləsi edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi

BDU-nun Jurnalistika fakültəsində Rafiq Həşimov ilə görüş keçirilib

09/04/2021

BDU-nun Fizika fakültəsində növbəti elmi seminar