03/04/2014

Bakı Dövlət Universiteti ilə “Azərsu” Açıq Səhmdar Cəmiyyəti arasında “Təhsil elm və təlim – tədris sahəsində birgə inkişaf fəaliyyətinə dair” anlaşma memorandumu üzrə həyata keçirilməsi nəzərdə tutulan tədbirlər planına müvafiq olaraq Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin rəhbərliyi və ekoloji kimya kafedrasının professor – müəllim heyəti Azərsu ASC – nin nəzdində fəaliyyət göstərən mərkəzi labaratoriyada olub. Mərkəzi labaratoriyanın direktoru E.Nəzərov qonaqları burada aparılan işlər və müasir avadanlıqlarla təchiz olunan labaratoriyalarla yaxından tanış edib. Fakültə əməkdaşları bu görüşdən məmnun qaldıqlarını və xoş təəssüratlarla ayrıldıqlarını ifadə edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 aprel 2014-ci il.

Ramazan və biz

Ramazan Bayramınız mübarək!
24/05/2020

Prezident İlham Əliyev Ramazan bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqını təbrik edib

Ramazan bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqına təbrik
23/05/2020

BDU Elmi Şurasının onlayn iclası keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Elmi Şurasının onlayn iclası keçirilib.
23/05/2020