12/03/2019

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin növbəti elmi seminarı keçirilib. Seminarda IV kurs tələbəsi Məmmədova Nərgizin  “İmpact of GMO products on human health”, II kurs tələbəsi Sanılı Gözəlin “Ətraf mühitin çirklənməsi və çirklənmə zamanı yaranan xəstəliklər” mövzusunda məruzələri dinlənilib.
Dekan, professor Nazim Şəmilov, fakültə TEC-in elmi rəhbəri, dosent Leyli Kərimova, Ekoloji kimya kafedrasının müdiri professor Sevinc Hacıyeva, Bioekologiya kafedrasının dosenti Məhluqə Yusifova seminarın işində iştirak edib, məruzələr ətrafında çıxışlar ediblər.
Məruzələr Tələbə Elmi Cəmiyyətinin üzvləri və digər iştirakçılar tərəfindən yüksək dəyərləndirilib. Sonda məruzəçilər xüsusi təşəkkürnamə ilə təltif ediliblər.

“Füyuzat Mərkəzi”nin açılış mərasimi keçirilib

22/05/2019

Hüquq fakültəsində Ümummilli Liderin 96-cı ildönümünə həsr olunmuş konfrans keçirilib

BDU-nun Hüquq fakültəsində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 96-cı ildönümünə həsr olunmuş Respublika elmi-praktiki konfransı keçirilib