Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri buraxılış işlərini müdafiə etdi

23/06/2016

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Ekologiya ixtisası üzrə təhsil alan IV kurs tələbələrinin buraxılış işlərinin müdafiəsi keçirilib. Müdafiədə  Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı,  professor Nazim Şəmilov, buraxılış işlərinin rəhbərləri və digər müəllimlər iştirak edib. Tələblərin çıxışları dinlənilib və Buraxılış komissiyasının sədri, Azərbaycan Respublikası Ekologiya və Təbii Sərvətlər nazirinin müavini, AMEA-nın müxbir üzvü Novruz Quliyev tələbələrin tədqiqatını və hazırlıqlarını yüksək qiymətləndirib.  21 tələbə buraxılış işini təqdim edib, bakalavr diplomu almağa layiq görülüb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 iyun 2016-cı il.

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi 2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə şagird qəbulu elan edir

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi  2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə  şagird qəbulu elan edir

BDU alimləri “HORİZON 2020” üzrə beynəlxalq qrant müsabiqəsinin qalibi olublar

06/07/2020