Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri olimpiada qalibi olublar

18/05/2016

Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü və Azərbaycan Respublikası Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyi, Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatları İttifaqı və "Jalal-1" Tədris Mərkəzinin təşkilatı dəstəyi ilə "Gənc Ekoloqlar" olimpiadası keçirilib. Olimpiada doqquz ali təhsil müəssisəsinin tələbələri arasında keçirilib. Bakı Dövlət Universiteti Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələrindən ibarət komanda olimpiadanın qalibi olub. Qalib komandanın üzvlərinə Azərbaycan Respublikası Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyi tərəfindən təcrübə proqramı, Tədris Mərkəzi tərəfindən isə ödənişsiz ingilis dili və kompüter kursları hədiyyə edilib. Sonda olimpiadanın qalibləri diplomlarla təltif olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 18 may 2016-cı il.

25/04/2024

BDU və Çinin Hefei Texnologiya Universiteti arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi müzakirə edilib