ELAN

Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi

Bakı Dövlət Universiteti

ELAN

Bakı Dövlət Universiteti ayrı-ayrı ixtisas sahələri üzrə peşəkar jurnalist kadrlarının hazırlanması üçün dəqiq, təbiət və humanitar elmlər sahəsində bakalavr və magistratura pillələrini bitirmiş və jurnalistikaya meylli gəncləri ölkənin sosial, iqtisadi, siyasi və mədəni həyatınıın professional səviyyədə işıqlandırılmasını təmin etmək məqsədi ilə jurnalist ixtisası üzrə əlavə təhsil almaq üçün müsabiqə elan edir.

Müsabiqədə xüsusi qabiliyyəti olan gənclər iştirak edə bilər.

Arzu edənlər əlavə məlumat almaq üçün Bakı Dövlət Universitetinin jurnalistika fakültəsinin dekanlığına müraciət edə bilərlər.

Qəbul qaydaları və müsabiqənin keçirilmə tarixi haqqında rəsmi elan mətbuatda dərc ediləcəkdir.

REKTORLUQ

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar

24/11/2020

BDU-da Qarabağ ruhu