Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib

06/03/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclası giriş sözü ilə açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəlikdə duran məsələləri Elmi Şura üzvlərinin diqqətinə çatdırıb. Sonra BDU-nun Tədris-Metodiki Şurasının sədri, AMEA-nın muxbir üzvü, professor Vasif Babazadə Tədris-Metodiki Şuranın hesabatını Şura iştirakçılarının nəzərinə çatdırıb. Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi dekanı, AMEA-nın muxbir üzvü, professor Məhəmməd Mehdiyev və Jurnalistika fakültəsi dekanı, professor Yalçın Əlizadənin hesabatları dinlənilib.
AMEA-nın həqiqi və muxbir üzvlərinin vakant yerlərə elan edilmiş seçkilər üzrə namizədlərin irəli sürülməsi barədə elmi katib, professor Teymur İlyaslı məlumat verib və gizli səsvermə keçirilib.
Elmi Şura cari məsələlərin müzakirəsi və 8 mart beynəlxalq qadınlar günü münasibətilə universitetin bir qrup xanım əməkdaşına təşəkkür və fəxri fərmanların verilməsi ilə başa çatıb.

Mətbuat informasiya şöbəsi, 6 mart, 2012-ci il

Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzində ilk ədəbi-bədii tədbir baş tutub

BDU-nun yeni yaradılan Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzində ilk ədəbi-bədii tədbir keçirilib
22/02/2020