Filologiya fakültəsində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib

26/10/2016

Filologiya fakültəsində Elmi Şuranın növbəti genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclasda fakültə Tədrisi Metodiki Şurasının sədri, professor Məhərrəm Məmmədlinin illik hesabatı dinlənilib. Professor Məhəmməd Məmmədli 2015-2016-cı tədris ilində fakültənin elmi nailiyyətlərindən, elmi-bədii tədbirlərindən, tədris prosesinin gedişatından və metodiki şuranın fəaliyyətindən bəhs edib. Daha sonra çıxış edənlər – Filologiya fakültəsinin dekanı, fil.ü.f.d. Elçin Məmmədov, Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, prof. İradə Əliyeva, universitet üzrə Tədris Metodik Şurasının sədri akademik Vasif Babazadə və başqaları Filologiya fakültəsinin illik fəaliyyətini yüksək qiymətləndirib, mövcud problemlər və qarşıda duran vəzifələr barəsində ətraflı danışıblar. İclas cari məsələlər ətrafında müzakirələrlə davam edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 oktyabr 2016-cı il.

BDU Qazax Milli Universiteti ilə ikili diplom proqramı üzrə müqavilə imzalayıb

BDU  Qazax Milli Universiteti ilə ikili diplom proqramı üzrə müqavilə imzalayıb
21/09/2020

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi yeni tədris ilinə necə hazırlaşıb?

21/09/2020

BDU-nun müəllimi beynəlxalq konfransda iştirak edib