Fizika fakültəsində birincilərlə görüş

14/09/2017

Bakı Dövlət Universitetinin akt zalında Fizika fakültəsinin 1-ci kurs tələbələri və onların valideynləri ilə fakültə dekanlığının, professor-müəllim heyətinin görüşü keçirilib. Görüşü giriş sözü ilə açan dekan, professor Məhəmmədəli Ramazanov birinciləri təbrik edərək onlara uğurlar arzulayıb. Professor Məhəmmədəli Ramazanov universitetin və fakültənin tarixi, qazanılmış nailiyyətlər, görkəmli məzunlar, fakültədə tədrisin təşkili barədə geniş məlumat verib. Sonra tyutor Vüsal Məmmədov 1-ci kursun qrupları üzrə siyahıları elan edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 sentyabr 2017-ci il .

BDU əməkdaşları Neftçalada Beynəlxalq Biomüxtəliflik Gününə həsr edilmiş tədbirdə

23/05/2024

BDU-nun doktorantı Avstriyada COST proqramı çərçivəsində keçirilən konfransda məruzə edib

23/05/2024