Fizika fakültəsində birincilərlə görüş

14/09/2017

Bakı Dövlət Universitetinin akt zalında Fizika fakültəsinin 1-ci kurs tələbələri və onların valideynləri ilə fakültə dekanlığının, professor-müəllim heyətinin görüşü keçirilib. Görüşü giriş sözü ilə açan dekan, professor Məhəmmədəli Ramazanov birinciləri təbrik edərək onlara uğurlar arzulayıb. Professor Məhəmmədəli Ramazanov universitetin və fakültənin tarixi, qazanılmış nailiyyətlər, görkəmli məzunlar, fakültədə tədrisin təşkili barədə geniş məlumat verib. Sonra tyutor Vüsal Məmmədov 1-ci kursun qrupları üzrə siyahıları elan edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 sentyabr 2017-ci il .

Azərbaycanın təhsil işçiləri Gürcüstanda səfərdədir

28/11/2023

Azərbaycanla Gürcüstan arasında elm və təhsil sahəsində əməkdaşlığın perspektivləri müzakirə olunub

BDU-da Maliyyə Nazirliyinin nümayəndələri ilə tələbələrin görüşü