Fizika fakültəsinin magistrantı Beynəlxalq Astronavtika Konqresində “gənc səfir” olaraq iştirak edib

30/10/2019

ABŞ-ın paytaxtı Vaşinqton şəhərində Beynəlxalq Astronavtika Federasiyasının Baş Assambleyasının iclası keçirilib.

Ölkəmiz builki Beynəlxalq Astronavtika Konqresində geniştərkibli nümayəndə heyəti ilə təmsil olunub. Bakı Dövlət Universiteti, Milli Aviasiya Akademiyası, ADA Universiteti, Bakı Ali Neft Məktəbi, M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Bakı Filialı və Azərbaycan-Fransız Universitetinin istedadı və fəallığı ilə seçilən tələbələrinin “gənc səfirlər” qismində iştirak etdikləri Konqresdə BDU-nu Fizika fakültəsinin Astrofizika kafedrasının I kurs magistrantı Rəvanə Sadıxlı “gənc səfir” olaraq təmsil edib.

1 İyun - Uşaqların Beynəlxalq Müdafiəsi Günüdür

01/06/2020

BDU-nun Mədəniyyət-Yaradıcılıq Mərkəzi 1 İyun - Uşaqların Beynəlxalq Müdafiəsi Günü münasibətilə ədəbi-musiqili kompozisiya hazırlayıb - VİDEO

01/06/2020