Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Fizika fakültəsinin professoru Londonda səfərdə olub

06/07/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Fizika fakültəsinin professoru Sacidə Əbdülvahabova Azərbaycanın bir qrup nümayəndə heyəti tərkibində Londonda səfərdə olub. Birləşmiş Millətlər Təşkilatının Təhlükəsizlik Şurasının 1325 saylı qətnaməsinə uyğun Azərbaycan Milli Fəaliyyət Planının yazılmasında Böyük Britaniyanın  təcrübəsinin öyrənilməsi məqsədilə reallaşan səfər çərçivəsində çoxsaylı görüşlər təşkil edilib. Belə ki, nümayəndə heyəti Böyük Britaniya Xarici İşlər Nazirliyində, London İqtisadiyyat və Siyasi Elmlər Universitetində, Royal Birləşmiş Xidmətlər İnstitutunda, Azərbaycan Respublikasının Böyük Britaniyadakı səfirliyində və digər təşkilatlarda keçirilən görüşlərdə iştirak edib, təcrübə mübadiləsi ilə bağlı müzakirələr aparıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 iyul 2017-ci il

BDU-nun rektoru 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub, sonra universitetin həyətində tələbə və valideynlərlə görüşərək təbriklərini çatdırıb
16/08/2017