Geologiya fakültəsinin tələbələri sərgidə iştirak ediblər

01/03/2018

Bakı Dövlət Universiteti Geologiya fakültəsinin tələbələri  ASAN Könüllülük Məktəbinin "ASAN kadr" karyera mərkəzi və BANM-ın birgə təşkilatçılığı ilə həyata keçirilən sərgidə iştirak ediblər. Vətəndaşlara Xidmət və Sosial İnnovasiyalar üzrə Dövlət Agentliyinin sədri İnam Kərimov və BANM-ın rektoru Elmar Qasımovun iştirak etdiyi sərgiyə 50-dən çox nüfuzlu yerli və transmilli şirkətlər qatılıb.  Sərgidə iştirak edən BDU  tələbələri  həmin şirkətlərin insan resurları üzrə mütəxəssisləri ilə münasibət qurmaq və yeni iş imkanlarını dəyərləndirmək  şansı əldə ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 mart 2018-ci il.

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

20/08/2019