Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Geologiya fakültəsinin tələbələri sərgidə iştirak ediblər

01/03/2018

Bakı Dövlət Universiteti Geologiya fakültəsinin tələbələri  ASAN Könüllülük Məktəbinin "ASAN kadr" karyera mərkəzi və BANM-ın birgə təşkilatçılığı ilə həyata keçirilən sərgidə iştirak ediblər. Vətəndaşlara Xidmət və Sosial İnnovasiyalar üzrə Dövlət Agentliyinin sədri İnam Kərimov və BANM-ın rektoru Elmar Qasımovun iştirak etdiyi sərgiyə 50-dən çox nüfuzlu yerli və transmilli şirkətlər qatılıb.  Sərgidə iştirak edən BDU  tələbələri  həmin şirkətlərin insan resurları üzrə mütəxəssisləri ilə münasibət qurmaq və yeni iş imkanlarını dəyərləndirmək  şansı əldə ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 mart 2018-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb