Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

“Gənc istedadlar” liseyinin şagirdləri sertifikatlara layiq görülüb

27/12/2017

Bakı Xətai Sənət Mərkəzi V Beynəlxalq “Sülh İstəyirik” Festivalı çərçivəsində növbəti rəsm sərgi müsabiqəsi keçirib. Dünyada sülhün, əmin-amanlığın,  sabitliyin, humanizmin, tolerantlığın, xeyirxahlığın təbliğinə həsr edilmiş rəsm sərgi müsabiqəsi Mədəniyyət və Turizm Nazirliyi, Dövlət Rəsm Qalereyası,  “Uluslararası Yalnızca Barışa Tarafız” Birliyi və Xətai Sənət Mərkəzinin birgə təşkilatçılığı ilə baş tutub. Sərgidə Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar” liseyinin şagirdləri də iştirak edib. Əsasən akvarel, quaş və  taxta üzərində yandırma rəsm işləri nümayiş etdirilib. Sərgidə iştirak edən şagirdlərə sertifikatlar təqdim edilib. Liseyin direktoru, professor Qasım Hüseynov şagirdləri və onların müəllimi Türkan Abdullayevanı təbrik edib, gələcək fəaliyyətlərində uğurlar arzu edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 dekabr 2017-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.