01/05/2009

Heydər Əliyevin anadan olmasının 86-çı il dönümünə həsr olunan futbol üzrə II respublika çempionatında Bakı Dövlət və Təfəkkür Universitetlərinin futbol komandaları qarşılaşacaq.
Xəbər verdiyimiz kimi, ali məktəb tələbələri arasında ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 86 ildönümünə həsr olunan futbol üzrə II respublika çempionatının açılış mərasimi mayın 1-də nəzərdə tutulmuşdu. 2009-cu il aprelin 30-da Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasında baş vermiş faciə ilə əlaqədar yaranmış mənəvi, psixoloji durumla əlaqədar tədbir mayın 3-nə keçirildi. Püşk atmanın nəticələrinə görə, mayın 6-da Bakı Dövlət və Təfəkkür Universitetlərinin futbol komandaları qarşılaşaq. Görüş Azərbaycan Dövlət Bədən Tərbiyyəsi və İdman Akademiyasının stadionunda baş tutacaq.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib