01/05/2009

Heydər Əliyevin anadan olmasının 86-çı il dönümünə həsr olunan futbol üzrə II respublika çempionatında Bakı Dövlət və Təfəkkür Universitetlərinin futbol komandaları qarşılaşacaq.
Xəbər verdiyimiz kimi, ali məktəb tələbələri arasında ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 86 ildönümünə həsr olunan futbol üzrə II respublika çempionatının açılış mərasimi mayın 1-də nəzərdə tutulmuşdu. 2009-cu il aprelin 30-da Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasında baş vermiş faciə ilə əlaqədar yaranmış mənəvi, psixoloji durumla əlaqədar tədbir mayın 3-nə keçirildi. Püşk atmanın nəticələrinə görə, mayın 6-da Bakı Dövlət və Təfəkkür Universitetlərinin futbol komandaları qarşılaşaq. Görüş Azərbaycan Dövlət Bədən Tərbiyyəsi və İdman Akademiyasının stadionunda baş tutacaq.

MAGİSTRATURA TƏHSİL SƏVİYYƏSİNƏ QƏBUL OLMUŞ BAKALAVRLARIN NƏZƏRİNƏ

MAGİSTRATURA TƏHSİL SƏVİYYƏSİNƏ QƏBUL OLUNMUŞ BAKALAVRLARIN NƏZƏRİNƏ
13/07/2020

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi 2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə şagird qəbulu elan edir