01/05/2009

Heydər Əliyevin anadan olmasının 86-çı il dönümünə həsr olunan futbol üzrə II respublika çempionatında Bakı Dövlət və Təfəkkür Universitetlərinin futbol komandaları qarşılaşacaq.
Xəbər verdiyimiz kimi, ali məktəb tələbələri arasında ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 86 ildönümünə həsr olunan futbol üzrə II respublika çempionatının açılış mərasimi mayın 1-də nəzərdə tutulmuşdu. 2009-cu il aprelin 30-da Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasında baş vermiş faciə ilə əlaqədar yaranmış mənəvi, psixoloji durumla əlaqədar tədbir mayın 3-nə keçirildi. Püşk atmanın nəticələrinə görə, mayın 6-da Bakı Dövlət və Təfəkkür Universitetlərinin futbol komandaları qarşılaşaq. Görüş Azərbaycan Dövlət Bədən Tərbiyyəsi və İdman Akademiyasının stadionunda baş tutacaq.

BDU-da Karyera Festivalı davam edir

01/05/2024

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin şagirdləri IX Ekoloji Forumun startap müsabiqəsində qalib gəliblər

01/05/2024