Hüquq fakültəsində konfrans keçirilib

20/05/2014

Bakı Dövlət Universiteti Hüquq fakültəsində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 91-ci ildönümünə və Heydər Əliyev Fondunun 10 illik fəaliyyətinə həsr edilmiş xüsusi tədbir keçirilib. Tədbirdə Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 91-ci ildönümünə və Heydər Əliyev Fondunun 10 illik fəaliyyətinə həsr edilib Beynəlxalq hüquq və inteqrasiya problemləri adlı Ali Attestasiya Komissiyasının rəsmi siyahısına daxil olan və Bakı Dövlət Universiteti tərəfindən buraxılan jurnalın təqdimatı keçirilib. Tədbirdə Bakı Dövlət Universitetinin elm və innovasiyalar üzrə prorektoru professoru Aydın Kazımzadə, Hüquq fakültəsinin dekanı professor Əmir Əliyev, fakültənin professor müəllim heyəti iştirak edib. Jurnalda 21 elmi məqalə bu problemə həsr olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 may 2014-cü il.

BDU əməkdaşları Neftçalada Beynəlxalq Biomüxtəliflik Gününə həsr edilmiş tədbirdə

23/05/2024

BDU-nun doktorantı Avstriyada COST proqramı çərçivəsində keçirilən konfransda məruzə edib

23/05/2024