Jurnalistika fakültəsinin müəllimi beynəlxalq konfransa dəvət edilib

27/11/2010

Dekabrın 2-dən 5-dək Şimali Kipr Türk Cümhuriyyətinin Lefke şəhərində Avrasiya Ekonomik İlişkilər Dərnəyi və Lefke Avropa Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə beynəlxalq konfrans keçiriləcək. «XXI əsrdə türk dünyası» adlanan konfransda Türkiyə, Azərbaycan Qazaxıstan, Özbəkistan, Türkmənistan, Qırğızıstan, Kosova, Makedoniyadan elm adamları, millət vəkilləri və jurnalistlər iştirak edəcəklər.

Konfransda Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsinin müəllimi, «Jurnalistika» Elmi-Tədqiqat laboratoriyasının müdiri Vüqar Əliyev «Ortaq türk informasiya məkanının formalaşması» mövzusunda məruzə edəcək.

Mətbuat və informasiya şöbəsi

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-nun 100 illik yubileyi münasibətilə vətənpərvərlik ruhunda tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi münasibətilə başlanan mədəni-kütləvi tədbirlər çərçivəsində universitetdə vətənpərvərlik ruhunda tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019