18/03/2015

Bakı Dövlət universiteti humanitar fakültələr üzrə dərc olunan “Jurnalistika” ictimai-siyasi humanitar elmlər seriyasının 3-cü nömrəsi üçün elmi məqalələrin qəbulu başlanılıb. Filologiya elmləri doktoru, professor Şamil Vəliyevin baş redaktorluğu ilə dərc olunan jurnalın redaksiya heyətində jurnalistika fakültəsi ilə yanaşı, xarici universitetlərin professor və müəllim heyəti də iştirak edir. Bakı Dövlət Universiteti ilə yanaşı digər universitetlərin humanitar fakültələri də elmi məqalələrini jurnalda nəşr etdirə bilər. Məqalələrin son verilmə tarixi 2 apreldir. Arzu edənlər əlavə məlumat almaq üçün kansan70@mail.ru mail ünvanı ilə əlaqə saxlaya bilər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 18 mart 2015-ci il.

Humanizm və həmrəylik bayramı

16/06/2024

Azərbaycan xalqının və dövlətinin taleyində dönüş günü

15/06/2024