Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində 2018-ci ilin yekunlarına həsr olunmuş iclası keçirilib

07/12/2018

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi Elmi Şurasının 2018-ci ilin yekunlarına həsr olunmuş iclası keçirilib. İclası giriş sözü ilə açan fakültə dekanı, dosent Azad Qurbanov gündəlik barədə iclas iştirakçılarına məlumat verib.

Dekan müavini, dosent Ələmdar Cabbarlı fakültənin 2018-ci ildəki elmi fəaliyyəti barədə geniş məruzə edib. O, bildirib ki, 2018-ci ildə Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin təşkilatçılığı ilə 1 Beynəlxalq, 3 Respublika konfransı keçirilib. Bu konfransların materillarında ümumilikdə 200-dən çox tezis çap edilib. Natiq qeyd edib ki, hesabat ilində faklütə üzrə 206 çap əsəri, o cümlədən 9-u xarici ölkələrdə olmaqla 146 məqalə və tezis, 6 monoqrafiya, 10 dərs vəsaiti, 40-dan çox fənn proqramı çap olunub. Sonra hər bir kafedra və əməkdaşın 2018-ci il üçün reytinq balları nəzərə çatdırılıb.

Daha sonra çıxış edənlər – rektorluğun nümayəndəsi dosent Mehman Abdullayev, kafedra müdirləri professor Xəlil İsmayılov, dosent Elçin Əhmədov, dosent Knyaz Aslan və dosent Nadir İsmayılov 2018-ci ildə yerinə yetirilən elmi-tədqiqat işləri barədə rəy və təkliflərini bildiriblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 dekabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin Himayəçilər Şurasının ilk iclası keçirilib

18/05/2019

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyində “Heydər Əliyev irsi elmimizin qarantıdır” mövzusunda II Respublika şagird konfransı keçirilib

Ümummilli Lider Heydər Əliyevin tarixi xidmətlərindən, elm və təhsilin inkişafı istiqamətində gördüyü işlərdən danışan A.Kazımzadə bu siyasətin Prezident İlham Əliyev tərəfindən uğurla davam etdirildiyini bildirib