Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin dekanı tələbələrlə görüşüb

11/11/2017

Tarix fakültəsində "Elektron kitabxana" mövzusunda görüş keçirilib. Tarix fakültəsinin birinci kurs tələbələrinə İxtisasa giriş fənni ilə əlaqədar təşkil edilən görüşü açan Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin dekanı, dosent Azad Qurbanov Bakı Dövlət Universiteti, o cümlədən onun Elmi kitabxanası barədə danışıb. Bildirib ki, Elmi kitabxana respublikanın ali təhsil ocaqlarının ən zəngin kitabxanalarındandır. Belə ki, tələbələrin və professor-müəllim heyətinin mədəni və mənəvi mərkəzi olan Elmi kitabxana həm respublika ali məktəb kitabxanaları ilə, həm də 21 ölkənin 49 universiteti və beynəlxalq nəşriyyatları ilə informasiya mübadiləsi aparır. Sonda tələbələrin sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 noyabr 2017-ci il.

“Ali təhsildən gözləntilər” adlı seminar

Təhsil Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə “Ali təhsildən gözləntilər” mövzusunda seminar keçirilib
21/11/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında əmək haqları artırılıb