Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin dekanı tələbələrlə görüşüb

11/11/2017

Tarix fakültəsində "Elektron kitabxana" mövzusunda görüş keçirilib. Tarix fakültəsinin birinci kurs tələbələrinə İxtisasa giriş fənni ilə əlaqədar təşkil edilən görüşü açan Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin dekanı, dosent Azad Qurbanov Bakı Dövlət Universiteti, o cümlədən onun Elmi kitabxanası barədə danışıb. Bildirib ki, Elmi kitabxana respublikanın ali təhsil ocaqlarının ən zəngin kitabxanalarındandır. Belə ki, tələbələrin və professor-müəllim heyətinin mədəni və mənəvi mərkəzi olan Elmi kitabxana həm respublika ali məktəb kitabxanaları ilə, həm də 21 ölkənin 49 universiteti və beynəlxalq nəşriyyatları ilə informasiya mübadiləsi aparır. Sonda tələbələrin sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 noyabr 2017-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb