İKT təlimlərinin içtirakçıları təltif olunub

04/05/2015

Bakı Dövlət Universitetində İKT biliklərinin inkişafına yönəlmiş seminar iştirakçılarının təltifetmə mərasimi keçirilib. Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə keçirilən bu layihə 2015-ci ilin 9 fevral tarixindən başlayıb. Tədbiri giriş sözü ilə açan THİK sədr müavini Azərpaşa Hüseynli İKT-nin tələbələrin həyatında olan rolundan və THİK-in tələbələrə bu sahədə göstərdiyi dəstəkdən söz açıb. THİK nəzdində fəaliyyət göstərən İKT klubunun rəhbəri Emil Vəliyev bu seminarların tələbələr üçün çox vacib olduğunu və gələcəkdə də bu kimi layihələrin davam edəcəyini bildirib. Təlimçilər Cavid Xəlilov və Xaqan Məhərrəmov da sözügedən layihə ilə bağlı öz tövsiyələrini veriblər. Sonda tələbələrin sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 04 may 2015-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib