Şəlalə Məmmədova Kanadanın Vaterlo Universitetinin nümayəndə heyətini qıbul edib

17/10/2012

Kanadanın Vaterlo Universitetinin Beynəlxalq əlaqələr şöbəsinin rəhbəri Andre Jardin və Yüksək texnologiyalar fakültəsinin dekan müavini İlham Axundov BDU da olmuşlar. Görüşdə Elm və innovasiyalar üzrə prorektor prof Aydın Kazımzadə, Beynəlxalq əlaqələr və əməkdaşlıq üzrə prorektor dos.Şəlalə Məmmədova, Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika, Mexanika riyaziyyat fakültələrinin dekanları iştirak etmişlər. Görüşdə gələcəkdə imzalanması nəzərdə tutulan ikitərəfli tələbə mübadiləsi müqaviləsinin şərtləri müzakirə olunmuşdur. Gələn ildən riyaziyyat və digər təbii elmlər üzrə 1-ci kursu müvəffəqiyyətlə bitirmiş, ingilis dilini yaxşı səviyyədə bilən tələbələrin arasından imtahanla seçilən şəxslər həmin Universitetə göndərilməsi və 3 il orada oxumaları nəzərdə tutulmuşdur. Həmçinin iki Universitet arasında digər sahələrdə də əməkdaşlıq əlaqələrinin möhkəmləndirilməsi nəzərdə tutulmuşdur.

Qonaqlar Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika, Mexanika riyaziyyat fakültələrinin birinci kurs ingilis bölməsinin tələbələri ilə də görüşmüşlər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 17 oktyabr 2012-ci il.

BDU-da magistratura üzrə iki yeni ixtisaslaşma açılacaq

31/01/2023

BDU-da akademik Həsən Əliyevin 115 illiyinə həsr olunmuş müsabiqənin nəticələri açıqlanıb

30/01/2023