Mediasiya Şurası BDU-nun Sosial iş ixtisasında təhsil alan tələbələri üçün mühazirə təşkil edib

17/10/2022

Bakı Dövlət Universiteti (BDU) və Mediasiya Şurası arasında əməkdaşlıq memorandumu öz bəhrəsini verməkdədir.

Şuranın yüksəkixtisaslı mütəxəssisləri ali təhsilin keyfiyyətinin yüksəldilməsi, təhsilalanların bilik və praktik bacarıqlarının təkmilləşdirilməsi, təhsil və təcrübənin sıx inteqrasiyasının təmin edilməsi məqsədilə BDU-nun Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin Sosial iş ixtisasında təhsil alan tələbələri üçün mühazirə təşkil edib.

Mühazirədə tələbələrin gələcək sosial işçilər kimi Mediasiya Şurasına verə biləcəyi töhfələrdən bəhs edilib, tələbələri düşündürən suallar cavablandırılıb.

Tədbirdə Şurada könüllü kimi çalışan tələbələrə sertifikatlar təqdim edilib və növbəti könüllülük proqramına tələbə qəbulu elan olunub.

Mərkəzi Bank BDU tələbələri üçün infosessiya keçirib

BDU-nun Jurnalistika fakültəsində Azərbaycan Mətbuat Şurasının otağı açılıb