Meksika Universitetinin nümayəndəsi BDU-da

17/06/2015

Meksikanın Quadoloxaro Universitetinin nümayəndəsi Sandra Karollina Torrika Sançez Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsinin qonağı olub. Hazırda Türkiyənin Hacəttəpə Universitetində magistratura pilləsində təhsil alan Torrika Sançez sülh və münaqişələr ixtisası üzrə təhsil alır. Torrika Sançezin BDU-ya gəlməkdə əsas məqsədi Ermənistan-Azərbaycan, Dağlıq Qarabağ münaqişəsinin tarixi mərhələlərini öyrənmək və tədqiq etməkdir. Torrika Sançez fakültə rəhbərliyi və professor-müəllim heyəti ilə görüşdə sualları cavablandırıb, tədqiqat apardığı sahə haqqında ətraflı məlumat alıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 17 iyun 2015-ci il.

Görkəmli alim, yazıçı və pedaqoq Mir Cəlal Paşayevin anadan olmasından 116 il ötür

26/04/2024

XİN-in mətbuat katibi Ayxan Hacızadə BDU-nun Jurnalistika fakültəsində qonaq olub

26/04/2024