Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Misirin Mədəniyyət və təhsil əlaqələri mərkəzi Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi ilə əməkdaşlıq edəcək

03/11/2017

Misir Ərəb Respublikasının Azərbaycandakı səfirliyinin Mədəniyyət və təhsil əlaqələri mərkəzinin rəhbəri Əhməd Sami Elaydi BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub.  Dekan, professor Nazim Şamilov fakültənin son illər əldə etdiyi nailiyyətlər barədə məlumat verib.  Görüşdə Ekoloji kimya kafedrasının müdiri, professor Sevinc Hacıyeva da iştirak edib. Misirin Ayn-Şams Universiteti ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə olunub, “Ətraf mühitin öyrənilməsi və araşdırmalar” İnstitutu ilə ikitərəfli elmi sazişin imzalanması planlaşdırılıb. Qeyd edək ki, Ekoloji kimya kafedrasının dosenti Təranə Əliyeva bir müddət əvvəl Əhmed Sami Elaydinin dəvəti ilə Mədəniyyət və təhsil əlaqələri mərkəzində olub və fakültə tələbələrinin mərkəzə ekskursiyası nəzərdə tutulub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 noyabr 2017-ci il.

BDU-da üçtərəfli anlaşma memorandumu imzalanıb

BDU-da üçtərəfli anlaşma memorandumu imzalanıb
23/01/2018

“Bəxtiyar Vahabzadə poeziyasında istiqlal ideyası” adlı monoqrafiya Londonda ingilis dilində işıq üzü görüb