Əməkdar jurnalist Azər Həsrət Jurnalistika fakültəsinin tələbələri ilə görüşüb

08/12/2017

Əməkdar jurnalist, Orta Asiya və Güney Qafqaz Söz Azadlığı Şəbəkəsinin (CASCFEN) sədri Azər Həsrət Bakı Dövlət Universiteti Jurnalistika fakültəsinin 4-cü kurs tələbələri ilə görüşüb.
Tədbiri giriş sözü ilə açan Jurnalistikanın nəzəriyyəsi və təcrübəsi kafedrasının müdiri, professor Cahangir Məmmədli qonağı fakültədə görməkdən məmnunluğunu ifadə edib, görüşün keçirilməsinin məqsədi barədə qısa məlumat verib.
Jurnalistika fakültəsinin dekanı, dosent Vüqar Əliyev dəvəti qəbul etdiyinə görə Azər Həsrətə təşəkkür edib.
CASCFEN sədri sosial media, onun ənənəvi media ilə fərqi, Facebook, Tvitter, LinkedIn kimi kimi sosial şəbəkələrdən, onların mənfi və müsbət cəhətləri kimi məsələlərdən bəhs edib. Eyni zamanda, görüşdə tələbələrə jurnalistlik fəaliyyətindən söz açıb, onları sosial medianın imkanlarından daha aktiv istifadə etməyə çağırıb.
Sonda qonaq tələbələrin fikir və təkliflərini dinləyib, onları maraqlandıran çoxsaylı sualları cavablandırıb, müəllifi olduğu “Virtual aləmdə etik normaların gözlənilməsi”, “Bir əsgərin yaşantıları” adlı kitablarını tələbələrə hədiyyə edib.

journalism.bsu.edu.az

Mehriban Əliyeva Füzuli, Cəbrayıl, Xocavənd, Zəngilan rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Zəngilan şəhərinin işğaldan azad olunması münasibətilə xalqımızı təbrik edib

20/10/2020

Zəngilan şəhəri və rayonun 6 kəndi, Füzuli, Cəbrayıl, Xocavənd rayonlarının 18 kəndi işğaldan azad edilib