Ümumdünya sülh günü münasibətilə tədbir

19/09/2014

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində beynəlxalq ümumdünya sülh günü münasibətilə tədbir keçirilib. Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının İnsan Hüquqları İnstitutunun Siyasi Analitika şöbəsinin müdiri, siyasi elmlər doktoru Gülzar İbrahimova “Sülh insan hüquqlarının müdafiəsinin təminatıdır ” mövzusunda coğrafiya, ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri qarşısında çıxış edib. Coğrafiya fakültəsinin dekanı, professor Fərda İmanov, Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Nazim Şəmilov tədbirdə iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 17 sentyabr 2014-cü il.

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib