Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Professor Zakir Avşar BDU-da olub

15/05/2017

IV İslam Həmrəylik Oyunları çərçivəsində ölkəmizə səfər edən Türkiyənin Qazi Universiteti Jurnalistika fakültəsinin professoru Zakir Avşar Bakı Dövlət Universitetində olub.

Rektor, akademik Abel Məhərrəmov qonağı növbəti dəfə universitetdə görməkdən məmnunluğunu ifadə edib, fakültələrarası əməkdaşlığı yüksək qiymətləndirib.

Professor Zakir Avşar, öz növbəsində, birgə layihə və proqramlardan bəsh edib, əməkdaşlığın gələcək perspektivləri barədə fikirlərini bölüşüb.

Sonra professor Zakir Avşar Jurnalistika fakültəsinin “Barama” İnnovasiya Mərkəzi  ilə tanış olub, müəllim-tələbə heyəti ilə fikir mübadiləsi aparıb, doktorant, tələbə və magistrantlara mühazirə oxuyub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 15 may, 2017-ci il

Kimya fakültəsi ingilis bölməsinin SABAH qruplarının Buraxılış Yekun Dövlət Attestasiyası keçirilib

BDU rektoru Kimya ixtisası üzrə SABAH qruplarının buraxılış işlərinin müdafiəsində iştirak edib
22/06/2017