Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Prorektor İradə Əliyeva Rusiya və Azərbaycan Universitetləri Assosiasiyasının II Forumunda iştirak edib

19/05/2017

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyeva Rusiya və Azərbaycan Universitetləri Assosiasiyasının II Forumunda iştirak edib. 17-19 may tarixində Rusiya Federasiyasının Ufa şəhərində keçirilmiş tədbirdə professor İradə Əliyeva"Rusiya ali təhsil məktəbləri və elmi müəssisələri ilə əməkdaşlıq çərçivəsində Bakı Dövlət Universitetinin elmi-təhsil layihələri" adlı məruzə ilə çıxış edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 may 2017-ci il.

BDU-nun rektoru 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub, sonra universitetin həyətində tələbə və valideynlərlə görüşərək təbriklərini çatdırıb
16/08/2017

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!