Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Prorektor İradə Əliyeva Rusiya və Azərbaycan Universitetləri Assosiasiyasının II Forumunda iştirak edib

19/05/2017

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyeva Rusiya və Azərbaycan Universitetləri Assosiasiyasının II Forumunda iştirak edib. 17-19 may tarixində Rusiya Federasiyasının Ufa şəhərində keçirilmiş tədbirdə professor İradə Əliyeva"Rusiya ali təhsil məktəbləri və elmi müəssisələri ilə əməkdaşlıq çərçivəsində Bakı Dövlət Universitetinin elmi-təhsil layihələri" adlı məruzə ilə çıxış edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 may 2017-ci il.

XİN-in Mətbuat katibi BDU tələbələri ilə görüşüb

BDU-da Elmi Şuranın növbəti genişləndirilmiş iclası keçirilib

Kimyaçı alimin 80 illik yubileyi keçirilib

BDU-da tanınmış kimyaçı alim, Əməkdar elm xadimi, Neft kimyası və kimya texnologiyası kafedrasının müdiri, professor Musa Bayramovun 80 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçirilib