Prorektor və dekan Tiflisdə regional konfransda iştirak ediblər

20/07/2012

Beynəlxalq əlaqələr və əməkdaşlıq üzrə prorektor, dosent Şəlalə Məmmədova və Coğrafiya fakültəsinin dekanı, professor Fərda İmanov  “Qafqazın su resurslarının  qarşılıqlı idarəsi” üzrə beynəlxalq magistr proqramının hazırlanması ilə bağlı Gürcüstanın paytaxtı Tiflis şəhərində keçirilən regional konfransda iştirak ediblər. Ş.Məmmədova BDU-nun bu layihədə iştirakını mümkün edən mütəxəssis, texniki baza və tədris vasitələrinin qiymətləndirilməsi, F.İmanov isə tədris proqramlarının tərtibi və professor-müəllim heyətinin treyninqi ilə bağlı məruzələrlə çıxış ediblər.

Mətbuat və informasiya Şöbəsi, 20 iyul 2012-ci il.

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar

24/11/2020

Bakı Dövlət Universitetinin işçi heyətinə smart təhsil kartı təqdim edilib

24/11/2020