Qış imtahan sessiyasına hazırlıq və SABAH qruplarında tədrisin təşkilinin vəziyyəti haqqında məlumat verilib

25/12/2015

BDU Elmi Şurasının genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclası giris sözü ilə rektor, akademik Abel Məhərrəmov açıb və gündəliyi elan edib. Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva qış imtahan sessiyasına hazırlıq haqqında məlumat verib.

SABAH qruplarında tədrisin təşkilinin vəziyyəti haqqında Mərkəzin sədri, dosent İradə Süleymanova məlumat verib, ilin yekunları dair hesabatla çıxış edib.

Yubiley münasibəti ilə universitet əməkdaşlarından bəziləri BDU-nun Fəxri Fərmanı ilə təltif edilib. Daha sonra iclasda cari məsələlər müzakirə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 dekabr 2015-ci il.

21 fevral – Beynəlxalq Ana Dili Günüdür

21/02/2024

BDU-nun təsis etdiyi elmi jurnal BMT-nin AGRIS beynəlxalq bazasına daxil edilib

21/02/2024