Qars Bələdiyyəsinin başqanı Murtaza Qaraçanta «Universitetin fəxri qonağı» diplomu ilə təltif edilib - VİDEO

21/10/2014

Türkiyənin Qars Bələdiyyəsinin başqanı Murtaza Qaraçanta Bakı Dövlət Universitetində olub. Qonağı qəbul edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov Azərbaycan-Türkiyə dostluq və qardaşlığından, Azərbaycanın bir neçə şəhəri ilə Qarsın qardaşlaşmış şəhər olmasından, Qars universitetləri ilə BDU arasındakı əlaqələrdən bəhs edib.

Öz növbəsində doğma Azərbaycanda, o cümlədən Bakı Dövlət Universitetində olmaqdan məmnunluğunu bildirən Murtaza Qaraçanta universitetlərarası əlaqələrin daha da inkişaf etməsində maraqlı olduğunu və bu münasibətlərin genişlənməsinə töhfə verəcəyini diqqətə çatdırıb.

Görüşdə qarşılıqlı maraq doğuran məsələlər müzakirə edilib və Murtaza Qaraçanta «Universitetin fəxri qonağı» diplomu ilə təltif olunub.

Görüş universitetlə tanışlıqdan sonra başa çatıb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 21 oktyabr 2014-cü il.

BDU-da Respublika elmi konfransı: “Qlobal iqlim dəyişikliyi və Azərbaycanın müasir ekosistemi”

17/05/2024

BDU-nun Şərqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə “Ədibin evi”ndə “Füzuli və Mir Cəlalın yaradıcılığı” adlı tədbir keçirilib

17/05/2024