Qazaxıstan Respublikasının Astana şəhərində keçirilmiş “Qazaxıstanın Ali təhsil Məktəbləri dünya akademik reytinqlərin kontekstində” Beynəlxalq Forum

01/06/2010

26-29 may 2010-cu il tarixində Astana şəhərində (Qazaxıstan Respublikası) keçirilmiş “Qazaxıstanın Ali Təhsil Məktəbləri dünya akademik reytinqlərin kontekstində” adlı Beynəlxalq forumda Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşları G.H.Rəhimova və İ.N.Əliyeva iştirak etmişdirlər. Forum Qazaxıstan Respublikasının Təhsil və Elm Nazirliyi və Milli Akkreditasiya Mərkəzi tərəfindən təşkil olunmuşdur. Forumda dünya reytinq agentliklərinin (QS Quacquarelli Symonds Limited, Avroasiya reytinq agentliyi və s.), informasiya agentliklərinin (Thomson Reuters, İngiltərə) nümayəndələri, ELSIEVER Nəşriyyat evinin (Hollandiya), həmçinin yaxın və uzaq xaricdən müxtəlif universitetlərin nümayəndələri iştirak etmişdir.

Forum çərçəvəsində QS Quacqerelli Symonds Limited agentliyinin regional marketinq direktoru Zoya Zayseva (Böyük Britaniya), Mərkəzi və Şərqi Avropa üzrə regional direktor Devid Xorki (Thomson Reuters, Böyük Britaniya), Türkiyə, Orta Asiya və Yaxın Şərq üzrə regional nümayəndə Tayfun Basal (ELSIEVER, Hollandiya), “Perspektivlər” fondunun prezidenti Valdemar Sivinski (Polşa) və başqaları ilə görüşlər keçirilmişdir.

BDU-nun professoru beynəlxalq vebinarda çıxış edib

16/04/2021

BDU-da “Kitabxanaşünaslığın fəlsəfi amilləri” mövzusunda elmi seminar

16/04/2021