Qazaxıstanlı magistrlardan təşəkkür məktubu

29/11/2018

L.H.Qumilyov adına Avrasiya Milli Universitetinin Jurnalistika fakültəsinin magistrları Bakı Dövlət Univeristeti Jurnalistika fakültəsində elmi-tədqiqat təcrübəsində olublar. Təcrübə Bakı Dövlət Univeristeti və L.H.Qumilyov adına Avrasiya Milli Universiteti arasında imzalanmış müqaviləyə əsasən baş tutub. Qazaxıstanlı magistrlar universitet rəhbərliyinə, fakültə dekanlığına və kollektivə ünvanladıqları məktubda 2 həftəlik təcrübənin səmərəli olduğunu qeyd ediblər. Bildiriblər ki, Azərbaycan KİV sisteminin tarixi, bu günü və inkişaf prosesləri ilə tanışlıq, fakültənin Tədris teleradio studiyasında keçdikləri təcrübə, professor Şirməmməd Hüseynov, Cahangir Məmmədli, Həmid Vəliyev, Sabir Məmmədli və digər müəllimlərin mühazirələri onlar üçün çox faydalı olub. Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən müasir qazax yazılı ədəbiyyatının banisi Abay Kunanbayev adına Qazax dili, tarixi və mədəniyyəti mərkəzinin fəaliyyətindən duyduqları məmnunluq hissini bölüşən magistrlar  universitetdə türk xalqlarının, o cümlədən Qazaxıstan ədəbiyyatı və  mədəniyyətinin yüksək səviyyədə tədrisindən də bəhs edərək minnətdarlıqlarını bildiriblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 29 noyabr 2018-ci il.

BDU-nun gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar

Bakı Dövlət Universitetinin gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar
03/04/2020

“Regional İnkişaf” İctimai Birliyi və Bakı Dövlət Universiteti birgə sosial aksiya keçirdi

01/04/2020

Nailə Mirməmmədli “Evdə qal”mağa səslədi - VİDEO

BDU-nun Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinin direktoru Nailə Mirməmmədli “Evdə qal” adlı mahnı bəstələyib.
01/04/2020