Qazaxıstanlı tələbələr BDU-da təcrübə keçiblər

11/04/2017

Qazaxıstanın L.Qumilyov adına Avrasiya Milli Universiteti ilə Bakı Dövlət Universiteti arasında imzalanmış anlaşma memorandumuna əsasən Avrasiya Milli Universitetinin 16 magistrantı BDU-da təcrübə keçib.
Təcrübə proqramı qazaxıstanlı tələbələrin ixtisaslarına uyğun olaraq Hüquq və Tarix fakültələrində təşkil edilib. Təcrübə uğurla başa çatdıqdan sonra tələbələrə sertifikatlar təqdim olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11aprel 2017-ci il.

Cocuq Mərcanlı kənd məktəbinin ilk buraxılış məzunu Türkanə Mehdiyeva: “BDU-ya qəbul olmayanda elə bilirsən imtahandan kəsilmisən”

23/08/2019

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019