Qazaxıstanlı tələbələr BDU-da təcrübə keçiblər

11/04/2017

Qazaxıstanın L.Qumilyov adına Avrasiya Milli Universiteti ilə Bakı Dövlət Universiteti arasında imzalanmış anlaşma memorandumuna əsasən Avrasiya Milli Universitetinin 16 magistrantı BDU-da təcrübə keçib.
Təcrübə proqramı qazaxıstanlı tələbələrin ixtisaslarına uyğun olaraq Hüquq və Tarix fakültələrində təşkil edilib. Təcrübə uğurla başa çatdıqdan sonra tələbələrə sertifikatlar təqdim olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11aprel 2017-ci il.

BDU-nun gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar

Bakı Dövlət Universitetinin gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar
03/04/2020

“Regional İnkişaf” İctimai Birliyi və Bakı Dövlət Universiteti birgə sosial aksiya keçirdi

01/04/2020

Nailə Mirməmmədli “Evdə qal”mağa səslədi - VİDEO

BDU-nun Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinin direktoru Nailə Mirməmmədli “Evdə qal” adlı mahnı bəstələyib.
01/04/2020