18/01/2012

Volqaətrafı Elmi-tədqiqat Mərkəzində «Qloballaşma kontekstində hümanitar elmlərin problem və perspektivləri» adlı I Ümumrusiya elmi-praktik konfransı keçirilib. Konfransın məqalələr toplusunda Bakı Dövlət Universitetinin “Jurnalistika” Elmi-tədqiqat laboratoriyasının müdiri Vüqar Zifər oğlu Əliyevin “Влияние медиа-холдингов на информационную политику и межгосударственные отношения” və laboratoriyanın elmi işçisi Nigar İkram qızı Ağayevanın “Развитие современной журналистики в условиях глобализации” adlı elmi məqalələri dərc olunub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 18 yanvar 2012-ci il.

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

22/07/2019

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

22/07/2019

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib