18/01/2012

Volqaətrafı Elmi-tədqiqat Mərkəzində «Qloballaşma kontekstində hümanitar elmlərin problem və perspektivləri» adlı I Ümumrusiya elmi-praktik konfransı keçirilib. Konfransın məqalələr toplusunda Bakı Dövlət Universitetinin “Jurnalistika” Elmi-tədqiqat laboratoriyasının müdiri Vüqar Zifər oğlu Əliyevin “Влияние медиа-холдингов на информационную политику и межгосударственные отношения” və laboratoriyanın elmi işçisi Nigar İkram qızı Ağayevanın “Развитие современной журналистики в условиях глобализации” adlı elmi məqalələri dərc olunub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 18 yanvar 2012-ci il.

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019

BDU THİK “Üç rəngin kölgəsində” adlı fləşmob keçirib

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi "Üç rəngin kölgəsində!" adlı fləşmob keçirib
08/11/2019