Rektor jurnalistika, ilahiyyat, biologiya və mexanika-riyaziyyat fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb

14/05/2012

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmovun IV kurs tələbələri ilə görüşü davam edir. Dövlət imtahanı ilə bağlı olan görüşün bugünkü iştirakçıları jurnalistika, ilahiyyat, biologiya və mexanika-riyaziyyat fakültələrinin tələbələri olub. Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva dövlət imtahanına hazırlıqla bağlı məlumat verib. Çıxış edən rektor Abel Məhərrəmov tələbələrin problemləri ilə maraqlanıb, onların çoxsaylı suallarını cavablandırıb, dövlət imtahanından keçə bilməyən tələbələr üçün yenidən imtahanların təşkil ediləcəyini bildirib. Rektor tələbələrə imtahana ciddi hazırlaşmalarını tövsiyə edib, nəzarətin bilavasitə özü tərəfindən ediləcəyini diqqətə çatdırıb.

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019

BDU THİK “Üç rəngin kölgəsində” adlı fləşmob keçirib

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi "Üç rəngin kölgəsində!" adlı fləşmob keçirib
08/11/2019