Rektor xarici tələbələrlə görüşüb, imtahanın gedişatı ilə maraqlanıb

27/06/2019

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru Elçin Babayev universitetdə keçirilən yay imtahan sessiyasının gedişatı ilə maraqlanıb. Rektor  imtahanla bağlı tələbələrin fikirlərini öyrənib. Tələbələr yaradılan şəraitdən və imtahanların gedişindən razı qaldıqlarını bildiriblər. Rektor həmçinin tələbələrə onların biliyinin obyektiv qiymətləndirilməsi və şəffaflığın təmin edilməsi məqsədilə Qərargah və Apellyasiya Komissiyasının yaradıldığını xatırladıb, nəticələrindən narazı qaldığı təqdirdə Komissiyaya müraciət etməyi məsləhət görüb. Qeyd edək ki, iyunun 3-də başlayan imtahan sessiyası iyulun 2-də sona çatacaq.

Rektor Elçin Babayev həmçinin Bakı Dövlət Universitetində təhsil alan xarici tələbələri qəbul edib. Tələbələrin problemləri, çətinlikləri, imtahan sessiyası ilə maraqlanıb, müvafiq tapşırıq və tövsiyələrini verib. Görüşdə rektorun Strateji inkişaf və əlaqələr üzrə müşaviri Əli Nağıyev də iştirak edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 iyun 2019-cu il.

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”

BDU tələbələri Heydər Əliyev Mərkəzini ziyarət ediblər