06/05/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsində  Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 92 illiyinə həsr olunmuş magistrant, doktorant və gənc tədqiqatçıların “Riyaziyyatın tətbiqi problemləri” mövzusunda Respublika elmi konfransı keçirilib.  Konfransı giriş sözü ilə Elm və innovasiyalar üzrə prorektor Aydın Kazımzadə açaraq Azərbaycanın gələcək inkişafı üçün vacib strategiyanın, vahid elm-təhsil siyasətinin təməllərinin yaradılmasında, elm və təhsilin dünya səviyyəsinə istiqamətləndirilməsində ulu öndər Heydər Əliyevin misilsiz xidmətlərindən danışıb.   Qeyd edək ki, konfrasın keçirilməsində əsas məqsəd tətbiqi riyaziyyat sahəsində prioritet məsələləri üzə çıxarmaq, informasiya texnologiyalarının sürətli inkişafını və iqtisadi tədqiqat işlərinin müasir elmin tələblərinə uyğun istiqamətləndirmək, əldə olunan mühüm elmi nəticələri müzakirə etməkdir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 06 may 2015-ci il.

BDU Qazax Milli Universiteti ilə ikili diplom proqramı üzrə müqavilə imzalayıb

BDU  Qazax Milli Universiteti ilə ikili diplom proqramı üzrə müqavilə imzalayıb
21/09/2020

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi yeni tədris ilinə necə hazırlaşıb?

21/09/2020

BDU-nun müəllimi beynəlxalq konfransda iştirak edib