15/12/2016

Bakı Dövlət Universiteti  Şərqşünaslıq fakültəsi tələbələrinin “Paşa Travel” şirkətinin nümayəndələri ilə görüşü keçirilib. Universitetin Karyera Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə keçirilən görüşdə tələbələrin təcrübə keçmək imkanlarını nəzərdə tutan “Gələcək sənsən” layihəsinin təqdimatı olub. “Paşa Travel” şirkətinin BDU ilə karyera yönümlü gələcək əməkdaşlıq istiqamətləri, o cümlədən tələbələrin işlə təmin olunma məsələləri müzakirə edilib.

“Paşa Travel” şirkəti milli turizm sahəsinin aparıcı iştirakçılarından biri olmaqla, bu sahə üzrə gənc mütəxəssislərin yetişdirilməsi istiqamətində işlər aparır. Tələbələrə təqdim edilmiş “Gələcək sənsən” layihəsi də bu məqsədin reallaşmasına xidmət edir və gənclərin artıq tələbəlik dövründən bu sahə üzrə ixtisaslaşmasını, müvafiq hazırlıq keçməklə daimi işlə təmin olunmasını nəzərdə tutur.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 15 dekabr 2016-cı il.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü