Rus poeziyası gecəsi keçirilib

05/05/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Rus mərkəzində ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 94-cü ildönümünə həsr olunmuş Rus poeziyası gecəsi keçirilib. Tədbiri Təbiət fakültələri üzrə rus dili kafedrası və Rus mərkəzinin rəhbəri Arzu Məmmədova təşkil edib. Tədbiri giriş sözü ilə Təbiət fakültələri üzrə rus dili kafedrasının müdiri, professor Mikayıl Cəfərov açıb. Bildirib ki, ulu öndər Heydər Əliyev istəyirdi ki, bizim gənclər Şekspiri ingilis dilində, Nizamini Azərbaycan dilində, Puşkini isə rus dilində oxusunlar.

Tədbirdə 20-dən çox birinci kurs tələbəsi iştirak edib. Fizika fakültəsinin tələbəsi Ruhanə Quliyeva,  Mexanika-riyaziyyat fakültəsinin tələbəsi Leyla Aslanovanın çıxışından Azərbaycan və rus şairlərinin əsərləri ifa edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 may 2017-ci il

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar

24/11/2020

Bakı Dövlət Universitetinin işçi heyətinə smart təhsil kartı təqdim edilib