“Rus poeziyası gecəsi” adlı tədbir keçirilib

19/03/2015

Bakı Dövlət Universitetinin filologiya fakültəsində Novruz bayramına həsr olunmuş “Rus poeziyası gecəsi” adlı tədbir keçirilib. Tədbir Humanitar fakültələr üzrə rus dili kafedrasının müəllimləri tərəfindən hazırlanıb.

Universitetin 8 fakültəsinin 35 tələbəsinin ifasında görkəmli rus şairlərinin şeirləri səsləndirilib. Onların arasında Çin və Türkiyədən gəlmiş tələbələr də olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 mart 2015-ci il.

Möhtəşəm 55 il: dövlət müstəqilliyinə aparan milli intibah və hərtərəfli tərəqqi

14/07/2024

İldırım: insana təsiri, fəsadları, ondan qorunma yolları

12/07/2024