“Rus poeziyası gecəsi” adlı tədbir keçirilib

19/03/2015

Bakı Dövlət Universitetinin filologiya fakültəsində Novruz bayramına həsr olunmuş “Rus poeziyası gecəsi” adlı tədbir keçirilib. Tədbir Humanitar fakültələr üzrə rus dili kafedrasının müəllimləri tərəfindən hazırlanıb.

Universitetin 8 fakültəsinin 35 tələbəsinin ifasında görkəmli rus şairlərinin şeirləri səsləndirilib. Onların arasında Çin və Türkiyədən gəlmiş tələbələr də olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 mart 2015-ci il.

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Qubadlı şəhərinin azad edilməsi münasibətlə xalqımızı təbrik edib

26/10/2020

BDU alimlərinin məqaləsi dünyanın nüfuzlu jurnalında dərc olunub

Prezident İlham Əliyev xalqa müraciət edib