Rusiyalı alim Tarix fakültəsində olub

01/12/2017

Rusiyanın tanınmış tarixçisi və siyasi analitiki Oleq Yuryeviç Kuznetsov BDU-nun Tarix fakültəsinin qonağı olub. Dekan Azad Rzayev qonağı salamlayıb və fakültənin fəaliyyət istiqamətləri barədə məlumat verib.

Qonaq, öz növbəsində, son illər həyata keçirdiyi layihələr, o cümlədən elmi fəaliyyəti barədə ətraflı məlumat verib və Tarix fakültəsi ilə əməkdaşlıqda maraqlı olduğunu qeyd edib. Görüş zamanı qarşılıqlı əməkdaşlıq məsələləri müzakirə olunub.

Qeyd edək ki, beynəlxalq terrorizm və erməni terrorizmi ilə bağlı məsələlərin araşdırılması üzrə MDB məkanında tanınmış mütəxəssislərdən biri olan Oleq Kuznetsov 150-dən çox elmi əsərin, beş tədris vəsaiti, elmi broşuraların, aparıcı elmi jurnallarda 35 elmi məqalənin müəllifidir. Onun “XX əsrdə transmilli erməni terrorizmi. Tarixi-kriminoloji tədqiqat” kitabı isə 2016-cı ildə çap olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 dekabr 2017-ci il.

SABAH qruplarının BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr etdiyi Bilik yarışmasının mükafatlandırma mərasimi keçirilib

BDU-da Təhsil Nazirliyinin SABAH qrupları layihəsi çərçivəsində universitetin 100 illik yubileyinə həsr olunan Bilik yarışmasının mükafatlandırılma və bağlanış mərasimi keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində Himayəçilər Şurası yaradılıb

Təhsil naziri Ceyhun Bayramov Bakı Dövlət Universitetinin Himayəçilər Şurasının tərkibini təsdiq edib